Maak met jouw eindstage een goede start!

Sarkon is op zoek naar nieuwe (LIO) collega's

Ben jij een Pabo-student en op zoek naar een fijne en vooral leerzame plek om jouw LIO-stage te doen? Je bent van harte welkom bij Sarkon.

HIER (https://www.sarkon.nl/pg-33083-7-140066/pagina/vacature-lio-scholen.html) vind je alle LIO stages voor schooljaar 2024/2025 op een rij

Leren met LEV
Binnen Sarkon wordt er gewerkt en geleerd met LEV (https://www.sarkon.nl/pg-33083-7-134361/pagina/sarkonkoers.html). Dit betekent dat we leren met hart voor elkaar. Het is het uitgangspunt voor ons onderwijs en voor onze organisatie. Het betekent onder andere dat we het belangrijk vinden om in goed onderwijs te investeren, om te investeren in jou dus. Jij bent immers onze toekomst.

Sarkon biedt elke LIO-student geweldig goede, persoonlijke begeleiding door onze ervaren mentoren en schoolopleiders, plus toegang tot ons online scholingsplatform te gebruiken voor je studie en onderzoek, maar ook voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Welkom collega
Als leraar in opleiding (LIO) ben je onderdeel van het schoolteam en voer je de taken van een leraar uit. We volgen de jaarroosters van de Pabo’s maar bieden je daarnaast ook de kans en ruimte om extra praktijkervaring op te doen. Uiteraard als je studie dit toelaat.

Jouw leervragen staan centraal en we ondersteunen waar nodig. Daarnaast neem je deel aan intervisie, de gesprekkencyclus en trainingen/cursussen.  Op deze manier kun jij groeien naar een startbekwame leraar. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen met persoonlijke specialisaties en een praktijkonderzoek, zodat je uiteindelijk een mooie bijdrage kunt leveren aan de onderwijskwaliteit van de school.

In het eerste halfjaar ontvang je een stagevergoeding van € 250 per maand en tijdens je volledige LIO-periode krijg je een vergoeding op basis van LB-trede 1 en 50% van het fulltime salaris voor een periode van vijf maanden.  

Wil je meer informatie? 
Heb je een vraag over een LIO-plaats bij Sarkon? Neem dan contact op met Carina Konijn (mailto:carinavanzanten@sarkon.nl). Zij is coördinator Schoolopleiden en beantwoord jouw vragen met plezier! Lees meer in de FLYER (https://www.sarkon.nl/content/33083/download/clnt/106662_Sarkon_Flyer_2023_(1).pdf).

Sarkon - Sarkon ICT dec2023 (1) Sarkon - Sarkon ICT dec2023 (1)