Geslaagde directeuren!

Certificaten 'Onderwijskundig Leiderschap' uitgereikt

Leidinggeven doet er echt toe. Het zorgt voor richting en duidelijke kaders. Het brengt een team verder. Aan onze directeuren (schoolleiders) de taak om samen met hun team te werken aan het beste onderwijs. En om die taak nog beter uit te voeren, volgden alle Sarkondirecteuren het programma ‘Onderwijskundig Leiderschap’. Met succes. 

 

Directeuren Marijke van der Kolk (Sint Josephschool - Burgerbrug), Marijn van Maurik (Titus Brandsma - Middenmeer) en Linda Verbeek (De Hofstee - Julianadorp) gingen nog een stap verder. Zijn schreven een essay en deden een criteriagericht interview ter afronding. Hiermee behaalden zij een officieel certificaat die zij kregen uit handen van Sarkon bestuurders Mirjam Holwerda en Alwin Hietbrink.

 

De afgelopen periode stond in het teken van zelfevaluatie, verdiepende analyses, reflectie, twee begeleidingsdagen aanbeveling(en), een essay, eindgesprek en tot slot de certificering. Al die kennis wordt nu in de praktijk uitgevoerd door deze geslaagde directeuren. Bij Sarkon noemen we dit met recht: Leren met LEV!

certificaatie voor schoolleiders (1) certificaatie voor schoolleiders (1)
thumbnail_Sarkon - Sarkon ICT dec2023 thumbnail_Sarkon - Sarkon ICT dec2023
thumbnail_Sarkon - Sarkon ICT dec2023 (1) thumbnail_Sarkon - Sarkon ICT dec2023 (1)