Klaar voor een nieuw avontuur in het basisonderwijs?

Dat avontuur begint hier. Zet de stap en word leerkracht!

Ben je enthousiast, gedreven en heb je altijd al willen werken met kinderen? Heb je een achtergrond in een ander vakgebied en wil je de overstap maken naar het onderwijs? Dan is Sarkon, samen met !Pabo, op zoek naar jou! Met een afgeronde hbo- of universitaire opleiding kun je als zij-instromer direct als leerkracht voor de klas.  

Meld je aan, dan hebben wij voor jou een inspirerend zij-instromertraject waarin je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot een professionele en betrokken leerkracht in het basisonderwijs. We bieden je hierbij een baan aan, zodat jij direct van start kunt met het scholingstraject.  

PROCEDURE
Na je aanmelding volgt een sollicitatiegesprek. Denken wij dat jij geschikt bent voor het onderwijs en pas jij bij onze organisatie, dan leg je een geschiktheidsonderzoek af. Toont dit onderzoek aan dat je direct als zij-instromer voor de klas kunt staan, dan start de fase van de scholing en begeleiding. Deze fase duurt maximaal twee jaar. 

Als zij-instromer heb je een vaste groep van de basisschool onder je hoede. Daarnaast loop je een korte stage bij een andere leeftijdsgroep. Eén dag in de week volg je lessen en andere activiteiten op de opleiding, daarnaast werk je (minimaal) twee dagen op school.  

Binnen Sarkon is plek voor drie zij-instromers. Ben je geïnteresseerd reageer dan zo snel mogelijk (uiterlijk vrijdag 27 oktober aanstaande) door een mail te sturen, met CV en motivatie, naar onze collega Joke Rooijakkers (zijinstroomloket@sarkon.nl (mailto:zijinstroomloket@sarkon.nl)). Bij haar kun je ook terecht met vragen. 

Wij kijken uit naar je bericht, je bent meer dan welkom in ons team! 

Kopie van Zonder titel (1) Kopie van Zonder titel (1)