Sarkon zoekt een nieuwe directeur

Voor de IKC Spoorbuurt in Anna Paulowna

 

De directeur die wij zoeken is een enthousiaste, empathische leider met gevoel voor humor. Je maakt onderdeel uit van het team en pakt je rol als leider als dat nodig is. Je bent een netwerker en bent van nature een verbindend leider.

WAT GA JE DOEN?
Als directeur voor IKC Spoorbuurt ben je verantwoordelijk voor de school en vorm je, samen met de manager en teamleider kinderopvang, de kwaliteitscoördinator en twee teamleiders onderwijs, het managementteam van IKC Spoorbuurt. Dit team wordt ondersteund door diverse specialisten en een managementassistent en heeft één pedagogische visie en één beleid. Samen zoek je naar mogelijkheden om de ontwikkeling van de kinderen en het team nog verder te verbeteren.

WAAR GA JE WERKEN?
IKC Spoorbuurt is een centrale plek waar kinderopvang, peuterschool, basisonderwijs en buitenschoolse opvang intensief samenwerken. Het IKC biedt een doorgaande lijn in de begeleiding en ontwikkeling van ongeveer 400 kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Naast onderwijs en opvang worden dagelijks naschoolse activiteiten aangeboden.

VAN WELKE ORGANISATIE MAAK JE ONDERDEEL UIT?
IKC Spoorbuurt is onderdeel van Stichting Sarkon, de onderwijsorganisatie voor primair onderwijs op 19 scholen in de Kop van Noord-Holland. Binnen Sarkon wordt er gewerkt en geleerd met LEV. Dit betekent dat we leren met hart voor elkaar als uitgangspunt voor ons onderwijs en voor onze organisatie. Voor een directeur betekent dit dat hij of zij strategisch niet alleen op de eigen school, maar bestuurlijk ook binnen de gehele organisatie een rol van betekenis speelt.

PRAKTISCHE INFORMATIE?
Het betreft een functie van 0,8 - 1 fte in D12 conform de CAO PO (met doorgroeimogelijkheden naar D13). Voor meer informatie kun je terecht op de website van IKC Spoorbuurt (www.ikcspoorbuurt.nl (https://www.ikcspoorbuurt.nl/pg-31424-7-108574/pagina/aankomst_ikc_spoorbuurt_anna_paulowna.html)), op de website van Stichting Sarkon (www.sarkon.nl (https://www.sarkon.nl/pg-33083-7-134212/pagina/leren_met_lev.html)) of je kunt telefonisch contact opnemen met Rachel Broere, Senior Beleidsadviseur HR Stichting Sarkon, op telefoonnummer 06-21516866.

MEER WETEN OVER IKC SPOORBUURT?
Kijk dan deze VIDEO (https://www.ikcspoorbuurt.nl/content/31424/video/clnt/1926.mp4).

DIRECT SOLLICITEREN? 
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sollicitatie@sarkon.nl (mailto:sollicitatie@sarkon.nl). De eerste gespreksronde met de selectiecommissie is gepland op maandag 17 juli.

De benoeming is (bij voorkeur) per 1-9-2023.
We zien je reactie graag uiterlijk 12 juli 2023 tegemoet.

RKBSDeMarinx016 RKBSDeMarinx016