Onderwijs dat aansluit bij de interesses van de kinderen

Bestuurder Mirjam Holwerda op expeditie naar IKC Spoorbuurt in Anna Paulwona

 

De expeditie van onze bestuurder Mirjam Holwerda ging vorige week naar IKC Spoorbuurt in Anna Paulowna (https://www.ikcspoorbuurt.nl/pg-31424-7-108574/pagina/aankomst_ikc_spoorbuurt_anna_paulowna.html) waar directeur Dennis Burger een rondleiding gaf.

“Niet alleen voor de kinderen is dit een plek waar ze zich direct thuis voelen, ook voor mij. Ik kom een ruimte binnen waar het bruist van de gezelligheid. Er wordt er druk getimmerd en geknutseld: het is immers weer lampionnentijd. Een deur verder is er ruimte voor wat extra begeleiding en zitten een paar kinderen in alle rust hun werk te doen. En lopen we nog iets verder, dan komen we midden in de school een groep tegen die de dag afsluit op het podium.

Wat een fijne sfeer hangt er in deze school waar het onderwijs mooi aansluit bij de interesse van de kinderen in de thema’s. Wat is leren toch leuk! En wat is het toch fantastisch om te werken in het onderwijs met dit fijne team en deze leuke kinderen! Op naar het volgende schoolbezoek. Ik kijk er nu al naar uit!” 

 

bezoek IKC spoorbuurt (1) bezoek IKC spoorbuurt (1)
bezoek IKC spoorbuurt (2) bezoek IKC spoorbuurt (2)